Безжични камери и шпионки пазят дома от натрапници

Една невероятна шпионка камера, която ще ви покаже всичко, което се случва пред вашата врата, докато ви няма. Или пък сте у дома, но не желаете да отваряте на всеки. При позвъняване, просто отидете до вратата, включете дисплея от вътрешната страна и вижте кой стои пред нея.

Когато ви няма, камерата, на която има бутонче, позволяваща устройството да бъде използвано и като звънец, ще съхрани образа на позвъняващия.

Може да включите дисплея и без да има човек отвън, който ви звъни, и пак ще успеете да запишете образа от другата страна на камерата.

С натискаме на POWER бутона можете да увеличавате и намалявате изображението. Със стрелките можете бързо да преглеждате направените записи, независимо дали са снимки или видео.

Когато осветлението не е достатъчно, шпионката включва двата мощни инфрачервени свето диода, които Ви позволяват да виждате дори и при абсолютен мрак. Устройството разполага с бутон, който активира детектор за движение. Когато е в този режим, при активирането на детектора, посетителя ще чуе съобщение на английски език да остави видео съобщение. В този случай ще имате видео запис на посетителите си. На microSD карта с капацитет от 1 MB можете да съхраните над 2000 снимки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар