Безжични камери в нов клас телефони

Безжичните камери могат да се монтират във всеки един предмет. Точно и поради това се казва, че това е тяхното голямо предимство. За това, че нямат свързващи кабели, може да се поставят навсякъде.

Даже в нещо, което първоначално прилича не на това, което е. Като този ръчен часовник. Той прилича на часовник, нали? И е такъв. Но освен, че показва часа, той ви дава възможност да направите невероятни и висококачествени снимки и клипове с неговата безжична камера, която е вградена в тялото му.

Друго голямо предимство е мобилният телефон. Отново в часовника. Така ще разплагате с трите най-нужни ви неща, когато излизате някъде - телефон, камера, часовник.  Телефона можете да използвате със включените в комплекта слушалки с кабел или чрез bluetooth handsfree. 

Имате и допълнителен слот, в който може да поставите карта-памет, на която да запишете всичко, което ви се стори важно. Максималния размер на картата, която можете да използвате е 4 GB. С часовника можете да използвате WAP и GPRS мобилен Интернет. В комплекта имате две литиево-йонни батерии, USB кабел за връзка с компютър, слушалки и микрофон, адаптер за зареждане, ръководство на английски език.

Няма коментари:

Публикуване на коментар