Комплект безжична камера в химикал и DVR на промоция

Този комплект е много практичен и невероятно компактен. С негова помощ, с неговата безжична камера, която се намира в обикновен химикал, може да видите и да чуете всичко, което се случва в дадено помещение, което сте решили, че искате да охранявате. Самата безжична камера излъчва в стандартните канали CH1 - 2.4GHz или CH3 - 2.483GHz, като за да преминете от единия на другия канал трябва да ползвате превключвател, намиращ се до USB порта на устройството.


Освен това в самият химикал-безжична камера има и вградена 2.4MGHz антена, която позволява излъчване в радиус до 30метра при пряка видимост.
Излъчвания сигнал е с резолюция 510х492 и 30 кадъра в секунда.
Минималната осветеност, при която може да се използва камерата е 3 Lux.
Вградената литиево-йонна батерия от 160 mAh ви дава възможност от около 1.5 часа работа.

Другата част от комплекта е цифров видеорекордер, който записва сигнали от всяка безжична камера, предаваща на съответстващите канали и то в реално време. Освен като цифров рекордер може да използвате устройството като аудио плеър (поддържа формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE), като видео плеър (поддържа
формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG), да разглеждате снимки в JPG формат и да четете електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

Спецификации:

3.5"TFT LCD дисплей с резолюция 800X600
Видео формат: Mpeg-4, AVI (800 или 320 @ 30fps) MP4,3GP
Памет: вградена 2GB, поддържа външна Micro SD от 1 до 16 GB
Вградени антена, говорител, микрофон и литиево-йонна батерия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар