Безжична камера в кутийка „Кока Кола”

Това е една невероятна безжична камера, която може да ви изключително полезна при вашите разследвания. Може да  ползвате и като охранителна техника във вашият дом или офис. Със своя непретенциозен и абсолютно нормален външен вид, тя по никакъв начин не би събудила подозренията на нарушителите. Така ще успеете да ги заловите навреме.

„Забравяйки” своето питие на масата, ще можете да запишете и какво точно се случва по време на вашите отсъствия в дома ви или пък например, ако вашето дете е само преди вашето завръщане от работа с тази безжична камера.

Камерата е вградена самото дъно на кутийката, но пък лещата, през която снима се намира към средата на кутийката, така ще можете да виждате всичко. След като сте направили своите записи, само трябва да вземете картата памет, която се поставя в слота, намиращ се на дъното, за да прехвърлите своите записи на компютъра си.

Може да се каже, че тази безжична камера изглежда повече от реалистично, защото дори дъното на кутийката изглежда точно като тези от магазина. Може да извадите и камерата и да снимате, разполагате и с дистанционно, с което да контролирате действията на камерата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар