Комплект за видео наблюдение с 4 безжични камери и детектор за движение


Представяме ви един страхотен комплект за видеонаблюдение, който ще превърне дома ви в непристъпна крепост! В комплекта са включени 4 безжични камери и един приемник. Камерите излъчват на всеки един от четирите стандартни канала в обхвата от 2.4 GHz, и снимат аудио и видео. Приемника пък ви позволява да наблюдавате на монитор в реално време всяка камера или автоматично да се редуват четирите.

Има и включен софтуер към комплекта безжични камери, който ще ви позволи да свържете приемника с персоналния си компютър и да превърнете този комплект в охранителна система.

На компютъра ще имате възможност да следите и четирите камери или пък всяка поотделно, освен това може да записвате ръчно или с детектор за движение всяко действие в наблюдавания район или помещение, и да получавате звукови аларми или съобщения по електронната поща при движение.
Камерите са водоустойчиви, предназначени са за външен монтаж, имат по 12 инфрачервени диода, които позволяват наблюдение и при пълна тъмнина в рамките на 7 метра. Обхвата им е до 100 м., при пряка видимост.
Видео файловете се записват на Вашия диск в MPEG4 формат и се подреждат по дата и час на записа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар