Комплект безжична камера 2.4 GHz и приемник за невероятни снимки


С този комплект от невероятна безжична камера, работеща на честота от 2.4 GHz и приемник на безжични устройства, ще може да направите една невероятна охранителна система. Камерата разполага с обектив 1/3 инча и CMOS и е с вградена презареждаема литиево-йонна батерия. Има възможността да излъчва аудио и видео сигнал на максимално разстояние 50 м. при пряка видимост.

С уникалните си и компактни размери от 61х24х24 мм; разделителна способност: PAL:628х582, NTSC:510х492; Минимална осветеност: 1 Lux; Захранване: DC5V/500mA; Мощност: 10 mW и работна честота, която позволява да се прави конфигурация на всеки един от стандартните канали - CH1=2414; CH2=2432; CH3=2450; CH4=2468 (MHz), ще можете да правите най-качествените снимки, най-доброто наблюдение, от чийто поглед няма да избяга нито една нередност.

С безжичния приемник на тази компактна безжична камера, който също работи на 2.4 GHz, ще можете да станете свидетел на всичко, случващо се около камерата. Разполага с лесно управление и малки размери. Снабден е с електронно управление на приеманата честота и можете лесно да избирате между четирите стандартни канала, в зависимост от това на кой канал излъчва камерата ви. Включвайки изходите на приемника към AV входа на телевизор получавате възможност да наблюдавате камерата си на монитор. Ако искате да запишете приемания сигнал включете изхода на приемника към видео или друго записващо устройство и ще имате възможност да съхранявате записи от безжичната си камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар