Безжична камера в очила и DVR


Представяме ви един невероятен комплект от шпионски джаджи, включващ една безжична камера, скрита в обикновени на вид слънчеви очила, и безжичен видео рекордер.

Невероятната безжична камера е просто перфектното решение за всеки, занимаващ се в сферата на охранителния бизнес, правозащитни агенции, журналисти, тайни агенти и частни детективи.
Скритата камера излъчва аудио и видео сигнал на един от стандартните канали (CH1=2414MHz;CH2=2432MHz;CH3=2450MHz;CH4=2468MHz) в обхват от около 50 метра при пряка видимост.
Резолюцията на сигнала е 510х490 за NTSC и 380х296 за PAL.
Ъгълът на видимост е 60градуса
Благодарение на своята вградена литиево-йонна батерия от 60 mAh, имате невероятната възможност да се радвате на качествен видео запис в рамките на един час. В комплекта ще намерите освен очилата и зарядно устройство с USB кабел и инструкция на английски език.

Другата част от комплекта безжична камера и видео рекордер, е именно последния, който позволява да записвате сигнал от всяка една безжична камера и то в реално време. Освен това, може да го ползвате и като mp3 плейър, като имате възможност да слушате музика в следните формати: MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE, също така и като видео плеър с форматите RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG, да разглеждате снимки в JPG формат и да четете електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

Закупите ли си този уникален продукт, никога няма да скучаете. Компактните им размери позволяват носенето им навсякъде и по всяко време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар