Комплект от безжична камера 2.4 GHz и приемник


С този комплект от малка безжична камера и приемник за безжични устройства, ще може да покриете възможно най-голям периметър и да наблюдавате всичко, което се случва в него.

Камерата е с 1/3 инча CMOS и вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява пренасянето й на дълги разстояния. Максималното разстояние, на което може тази безжична камера да излъчи сигнал при пряка видимост, е 50 метра. Има малки размери от 61х24х24 мм и разделителна способност: PAL:628х582, NTSC:510х492. Благодарение на минималната осветеност от 1Lux, която ползва, може да заснеме всичко и на оскъдно осветление.

Другата част от комплекта - приемника за безжични устройства, ви позволява да видите и чуете всичко, което се случва в обхвата на въпросната безжична камера, или пък някоя друга, която имате. Има лесно управление и малки размери. Снабден е с електронно управление на приеманата честота и можете лесно да избирате между четирите стандартни канала, в зависимост от това на кой канал излъчва камерата ви. Може да включите приемника директно в телевизор или в компютър, като така може да гледате на по-голям екран какво се случва в обхвата на камерата.
Размери: 105х74х23 мм
Приеман сигнал: 2.4 GHz аудио и видео.
Максимално разстояние: при мощност 10 mW - 50 м при пряка видимост.
Захранване: от 9 до 12 V, 500 mA.
Работна температура: -10 до 50 градуса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар