Защо са ни нужни шпионските технологии

Сигурно, когато чуете за техника за шпиониране, това, за което се сещате са всички   малки джаджи от различни филми, с които могат да да бъдат следени различните му врагове. Това е така. Продават се различни джаджи, с помощта на които можете да слушате някой  той да подозира или пък да го запишете на видео. Пак без да знае. Всичко шпионирането   се практикува не само, за да запишете опасна политическа война, която застрашава живота и планетата като цяло, а просто понеже сте почувствали, че съпругът нещо ви лъже с елементарни лъжи от рода това, че е бил на късно събраниe в работата, или е имало голямо движение на коли. В такъв случай всичко, което трябва да направите е използвате една скрита камера и разобличавате виновника.


Друго предимство е, че можете да си сложите скрити видеокамери за охрана и 24 часово наблюдение на къщата Ви или на децата ако са сами вкъщи.


Друго много ценно преимущество на този сорт шпионска техника, е че имате възможност да наблюдавате какво става у дома, ако например сте на работа



Това е доказателство, че има случаи когато шпионската техника е необходима и може да да е нужна дори и на обикновения потребител, на когото животът е не по-малко заплетен от живота на героите от филмите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар