Безжична камера в химикалка с детектор на движение и карта памет 4GB


Това е една страхотна и преди всичко, както се вижда, компактна безжична камера. Тя е с размерите и вида на съвсем обикновен химикал, който освен като камера си функционира и като обикновен химикал. Малката безжична камера, вградена в него, прави видео с висока резолюция.

Направените файлове са в стандартен размер от 1280х960 пиксела, в AVI формат и 30 кадъра в секунда. Допълнителната памет на химикалката-безжична камера е MicroSD карта с размер 4GB.

Освен това още едно голямо предимство крие устройството – то има вграден софтуерен детектор на движение. С него можете да записвате видео само когато е нужно, т.е. само когато пред обектива има някакво движение. Вградената презареждаема литиево-йонна батерия Ви дава възможност да направите около час непрекъснат запис. В режим на "Детектор на движение" времето за запис намалява в зависимост от това, колко време камерата е стояла в режим на очакване. Можете да използвате химикалката и като преносим диск без нужда от драйвери или като web камера, след като инсталирате драйверите от инсталационния диск.

Няма коментари:

Публикуване на коментар