Безжични камери и камери с автономна работа

Една прекрасна и много практична безжична камера с автономна работа. Тя ще запише всеки видеоклип на приложената към нея microSD карта, намираща се в специалния слот за целта. Изключително лесно и бързо се работи с тази камера - поставяте картата в слота, включвате в контакта и записа автоматично стартира. За да спрете записа можете да натиснете бутона, отстрани на камерата и записа ще спре.

За снимане в тъмната част от денонощието камерата има 24 инфрачервени диода. Устройството може да снима в две резолюции на видеото - 640х480 и 320х240, като смяната става с промяна на текстов файл с настройките, като приблизителните размери на файла за 8 MB за минута при първата и 2 MB за втората резолюция.

От същия файл можете да включвате и изключвате диодите за нощно виждане. Направените записи можете да гледате като извадите картата от камерата и с помощта на включения в комплекта microSD-USB адаптер я включите в компютъра си. Камерата разполага с батерия, която позволява около 15 минути автономна работа при прекъсване на тока.

Няма коментари:

Публикуване на коментар