Безжични камери в аксесоари - шапка с козирка

Един вид безжични камери, които може да са много порактични и удобни за вашата всекидневна работа, са вградените в различните предмети от бита. Като например ето тази шапка с козирка, камерата в която е поставена на централно място и позволява да заснемете всичко, което ви интересува и което се намира точно през вас. Чудесно средство за видео запис на състезание например или концерт, на събиране, на някое важно събитие, което бихте искали да остане в архивите като изключително важно и незабравимо.

На камерата ще намерите монтирани 2 бутона, като с единия включвате и изключвате устройството, а с другия може да превключвате един от трите стандартни канала (CH1=2414MHz;CH2=2432MHz;CH3=2450MHz).

Вградената 2.4 GHz антена дава възможност да излъчвате аудио и видео сигнала, заснет от камерата, на разстояние от около 50 метра при пряка видимост. Голямата резолюция (628х586/30 кадъра в секунда) дава възможност да получите ясно и детайлно изображение дори и при слаба осветеност.

Вградената 220 mAh литиево-йонна батерия дава възможност да ползвате камерата в рамките на около 2часа. В комплекта ще намерите - Зарядно устройство с кабел и инструкция на английски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар