Безжични камери за водолази

Безжични камери са всички онези камери, които нямат нужда да бъдат свързани с електрическата мрежа, за да работят и съответно да записват или предават сигнал. Те могат да се използват, както за охрана, наблюдение, така и за забавление. Като например за гмуркане. Всички любители на този вид спорт биха желали да запаметят своето изживяване и така да го имат за години напред. Но не всяко устройство може да работи под вода, заради налягането, а и заради самата вода.

Има обаче безжични камери, които спокойно може да се нарекат камери за водолази, поради своите елементи. Като тази камера, която притежава херметически затворен, водоустойчив кожух, с която можете да се гмуркате и заснемате на дълбочина до 20 метра.

Подводните снимки ще ви впечатлят със своите 720Р HD резолюция. Камерата е с 1/4 HD CMOS сензор, които гарантира запис на видео с резолюция 1280х720 пиксела и 30 кадъра в секунда, а широкоъгълния обектив позволява видимост на 120 градуса.

За по-тъмните места разполагате с осем бели диода, които можете да включвате на две степени. Камерата има слот за microSD карта, като можете да поставите максимално 32 GB class 6. В комплекта ще намерите различни приспособления за закрепване, кабел за връзка с РС и зареждане и кабел за директно възпроизвеждане на телевизор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар