Безчижни камери в шапка с козирка

Това е една малка по размери безжична камера, която може да ви бъда от голяма полза за всеки един случай, когато ви се налага да използвате скрито записващо средство. То разбира се може да не е свързано с тайно наблюдение на някой, а може да сте решили да го записвате поради това, че нямате възможност да държите камера в ръката си или има струпване на много хора на едно място. В такива случаи използването на този вид безжични камери е дори наложителен.

Този вид камера се намира в обикновена бейзболна шапка, като разполага с 2 бутона, като с единия включвате и изключвате устройството, а с другия може да превключвате един от трите стандартни канала (CH1=2414MHz; CH2=2432MHz; CH3=2450MHz).

Вградената 2.4 GHz антена дава възможност да излъчвате аудио и видео сигнала, заснет от камерата, на разстояние от около 50 метра при пряка видимост. Голямата резолюция (628х586/30 кадъра в секунда) дава възможност да получите ясно и детайлно изображение дори и при слаба осветеност.

Вградената 220 mAh литиево-йонна батерия дава възможност да ползвате камерата в рамките на около 2часа. В комплекта ще намерите - Зарядно устройство с кабел и инструкция на английски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар