Безжични камери в различни предмети

Много нови средства се появиха в последните години, които могат да ни послужат като част от една съвременна и много ефективна система за охрана и видеонаблюдение. Един такъв вид безжични камери например, са вградените в различните видове предмети от бита. Като тази, която по нищо не личи да се намира в обикновената шапка с козирка.

На камерата има монтирани 2 бутона, като с единия включвате и изключвате устройството, а с другия може да превключвате един от трите стандартни канала (CH1=2414MHz;CH2=2432MHz;CH3=2450MHz).

В самата безжична камера има и вградена 2.4 GHz антена, която дава възможност да излъчвате аудио и видео сигнала, заснет от камерата, на разстояние от около 50 метра при пряка видимост.

Голямата резолюция (628х586/30 кадъра в секунда) дава възможност да получите ясно и детайлно изображение дори и при слаба осветеност. Вградената 220 mAh литиево-йонна батерия дава възможност да ползвате камерата в рамките на около 2часа. В комплекта ще намерите - Зарядно устройство с кабел и инструкция на английски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар