Безжична камера в обикновени очила без диоптри


Представяме ви една безжична камера с уникален външен вид – под формата на съвсем обикновени очила с бели стъкла. Камерата се намира на предната страна на рамката и снима с доста добро качество - резолюция от 720 пиксела и 30 кадъра в секунда, а паметта им може да се надгражда с допълнителна карта памет, от 2 до 16 GB.

За да работите ефикасно и качествено с тази безжична камера, ще трябва да следвате точно определена последователност от стъпки. За да включите своето устройство например, трябва само да натиснете и задържите за три секунди едно копче – ON/OFF, като при това ви действие, синият и жълтият индикатор започват да светят. Устройството е в режим на готовност.

При стартиране на видеозаписа, угасва жълтият индикатор, и остава да свети само синият като постоянно мига. За да спрете записа и да запишете своя видео клип, просто натиснете кратко, бутона ON и синият индикатор ще спре да мига, отново ще светне, а камерата ще запише файла. Ако искате да продължите записа, натиснете отново същото копче.

За да предотврати внезапна загуба на ценна информация, тази безжична камера записва автоматично направения запис след половин часово видео. След това автоматично ще продължи записа. За да изключите своята камера, в режим на готовност, отново натиснете и задръжте за около три секунди бутона ON/OFF и то ще се изключи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар