Безжична камера снима и показва точен час


Представяме ви една многофункционална безжична камера, която освен, че прави невероятни клипове и записва глас, за да може вие да сте винаги информирани за това, което се случва, докато отсъствате, също така е и красив и много точен електронен часовник, който може да използвате, за да се будите с алармата или просто да се информирате за точен час. Може да го поставите на всяко едно място в дома или офиса и по никакъв начин няма да събудите ничие съмнение с неговото присъствие.
Чудесна скрита безжична камера за бавачката или половинката, тази шпионска джаджа ще ви предоставя винаги коректна информация. За разлика от нечии думи.

Видеото, което правите с тази безжична камера, скрита е часовник, идва във формат AVI и с резолюция от 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда и AVI формат, а също така и снимки в JPEG с 1600х1200 и аудиозаписи в WAV формат с 64 kbps.

Освен всичко казано до тук, можем да се похвалим и с това, че устройството има и вграден детектор за движение, който се стартира само след като пред камерата се засече движение. И така се пести захранване и се записват само действително важните неща, а не само стените или интериора в стаята.

Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер на картата е 32 GB. Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар