Безжична камера, скрита пред очите на всички - в закачалка за дрехи


Когато искаме да наблюдаваме някой тайно, така че да не разбере, е добре да изберем такава някаква камера, която да не прави впечатление. Като например безжична камера, скрита в нещо тривиално, като закачалка за дрехи. Едва ли някой може да се досети, стига да не знае, че в закачалката в коридора винаги го следи едно око.

Най-голямото предимство на тази безжична камера е именно това, че е без кабел и може да се презареди и постави на мястото й. Записаните видео файлове пък се съхраняват на microSD карта, която се поставя в слота за целта. Най-голямата карта, която може да ползвате е с капацитет от 16GB.

В някои помещения е прието да има закачалки за дрехи и без да са коридор или дрешник, така че ще може да гледате какво се случва и там, поставяйки малката хитро измислена безжична камера. В нейната основа се намират отвор за винтове, а може и  да я залепите с двойно лепящата лента от комплекта. Така няма да се налага да пробивате стената.

След това можете лесно да сглобявате и разглобявате камерата от основата, за да можете да прегледате направените записи. Камерата снима в два режима - ръчен и с детекция на движение. Устройството се разпознава автоматично от операционната система и не е нужно да се инсталират драйвери. Файловете са в AVI формат с резолюция 1280х960 и 30 кадъра в секунда. Вградената батерия позволява около час и половина непрекъснат запис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар