Комплект безжична камера в очила и DVR

Този невероятен комплект, състоящ се от безжична камера в очила и DVR е перфектното решение за всички, които работят в сферата на охраната, правозащитни агенции, журналисти, тайни агенти и частни детективи.
Тази скрита безжична камера излъчва аудио и видео сигнал на един от стандартните канали (CH1=2414MHz; CH2=2432MHz; CH3=2450MHz; CH4=2468MHz) в обхват от около 50 метра при пряка видимост. Резолюцията на сигнала е 510х490 за NTSC и 380х296 за PAL. Ъгълът на видимост е 60градуса
В очилата, където се намира и камерата има вградена литиево-йонна батерия от 60 mAh дава възможност на камерата да излъчва в рамките на около 1час.

От своя страна DVR рекордера на тази безжична камера ще ви позволи да записвате сигнала от безжични камери в реално време. Освен като цифров рекордер може да използвате устройството като аудио плеър (поддържа формати MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE), като видео плеър (поддържа
формати RM/RMVB/AVI/FLV/MP4/ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG), да разглеждате снимки в JPG формат и да четете електронни книги в TXT формат.
Чрез видео изхода на устройството можете да преглеждате записите на външен монитор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар