Предимството да имате безжични камери със собствен уеб сървър в офиса


Каквото и да си говорим да ползвате високотехнологични устройства може да има само предимства за вас, а и за околните в някои случаи.

Като например някоя от многото видове безжични камери. Тези камери се различават от другите, че нямат нужда от кабел, за да се захранват, което ги прави идеалните пазачи на вашият обект – било то жилище или офис сграда. А ако са и с вграден уеб сървър, нещата стават още по-добри. 

Обикновената безжична камера си има захранване, снима някакво ограничено време и след време трябва да я свържете с компютър или лаптоп, за да може да прегледате това, което е заснела. Докато всички безжични камери с вграден уеб сървър, работят неограничено време, и поради факта, че са свързани с уеб сървър, информацията, която записват, може да се разгледа в реално време. 

Освен това имате възможност да настройвате картината и нейната яркост през Интернет. Можете и да я настроите да се включва само, когато засече движение, благодарение на своя вграден сензор за движение. Ако камерата засече движение, то тя може да ви уведоми за това и по електронната ви поща.

За да означите някое важно събитие, или просто да предоставите доказателства за нечие некоректно действие, имате възможност пак чрез софтуера на тези безжични камери да направите снимка. Тя остава в електронен вариант, като можете да я пратите по електронна поща на някой. 

И така имате най-сигурният наблюдател 24/7 на вашето жилище. Само закачате камерата на стената или друга плоскост и вече може да сте напълно спокойни – можете да наблюдавате в реално време какво и кога се случва, за да имате достатъчно време да реагирате, ако стане нещо лошо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар