Електронна шпионка безжична камера


Това е едно много полезно устройство, което ще може да сложите на вашата входна врата и да наблюдавате по всяко време кой застава пред нея. Малката шпионка всъщност представлява безжична камера, която има и дисплей, свързан с нея. Така, когато някой позвъни на вратата, вие само се пресягате, включвате дисплея и той ви показва кой е застанал пред вратата, в обхвата на тази малка безжична камера.

Чудесно средство за охрана или поне за предупреждение от евентуална опасност. Нещо, което може да е много полезно за вас и вашите деца, преди всичко, когато се налага да останат сами вкъщи.

Малката шпионка е създадена така, че се съобразява с дебелината на вратата, на която ще бъде монтирана. В комплекта има включени подходящи елементи за монтаж.
С това устройство освен с шпионка ще разполагате и със звънец. Когато някой отвън натисне бутона на шпионката се включва звуков сигнал.
За да се пести батерия шпионката автоматично се изключва след 10 секунди, а включването става лесно и бързо с натискането на POWER бутона.

Характеристики:

Сензор: 300 000 пиксела
Ъгъл на видимост: 62 градуса
Дисплей: LCD, 2.5"
Захранване: две батерии тип АА (достатъчни са за около 1700 включвания)
Размери: 146х90х30 мм

Няма коментари:

Публикуване на коментар